Gemeente Sneek


welkom bij raad in de tuin

Alle Snekers van harte welkom bij Raad in de Tuin

De gemeenteraad van Sneek nodigt alle inwoners van harte uit om op dinsdag 29 juni aanwezig te zijn bij de afsluitende raadsvergadering van dit seizoen. Net als voorgaande jaren wordt deze laatste bijeenkomst voor het zomerreces gehouden in de tuin van het stadhuis aan de Kruizebroederstraat.

De vergadering staat in het teken van de ontmoeting van de inwoners van de gemeente en de raadsleden. De vergadering begint wat eerder dan normaal, om 19.30 uur. Na afloop kan iedereen onder het genot van een hapje en drankje napraten met de Sneker volksvertegenwoordigers. De bijeenkomst wordt feestelijk ingeluid en afgesloten met muziek.

Dit jaar bespreekt de raad onder andere het voorstel dat Sneek doet voor de naam van de nieuwe gemeente in de Zuidwesthoek die op 1 januari 2011 ontstaat. Daarnaast komt het beeldkwaliteitsplan voor de kleinschalige woningbouwlocatie De Râne in Ysbrechtum aan de orde. Ook bespreken ze de afronding van de ontwikkeling van bedrijventerrein 't Ges. De raadsleden behandelen als laatste een initiatiefvoorstel van de PvdA over de toekomst van de cursus Sneekologie.

In tegenstelling tot andere raadsvergaderingen worden van de Raad in de Tuin geen live videobeelden gemaakt. De vergadering is wel live te beluisteren via deze website.

Agenda en bijbehorende stukken