Gemeente Heumen

Persbericht Heumen bespaart
HEUMEN BESPAART: bewonersavonden voor woningeigenaren

Dinsdagavond 29 en woensdagavond 30 juni organiseert de gemeente Heumen in het kader van de energiecampagne Heumen Bespaart een bewonersavond voor woningeigenaren.

De gemeente Heumen wil inwoners bewuster maken van energiebesparing. Vooral in de meeste woningen kan het energieverbruik (en daarmee de kosten) omlaag gebracht worden. Met name woningen van vóór 1985, zijn in het algemeen niet zo zuinig gebouwd, zoals de meeste woningen in de wijk Maldens Veld en in Overasselt. Daarom stimuleert de gemeente Heumen, in samenwerking met het lokale bedrijfsleven en woningcorporatie Oosterpoort, haar inwoners om kleine én grote energiebesparende maatregelen te nemen.

De gemeente Heumen heeft daarom woningeigenaren uit Maldens Veld en Overasselt uitgenodigd voor een bewonersavond op dinsdag 29 juni in de Veldschuur in Malden en op woensdag 30 juni om 20.00 uur in het Verenigingsgebouw in Overasselt. Tijdens deze avonden presenteren de deelnemende bedrijven de maatregelen die men zelf kan treffen en geeft Bureau EPA Regiomaatwerk uit Gennep uitleg over een EPA (energiemaatwerkadvies) en de daarbij behorende mogelijkheden om energie en kosten te besparen. Bovendien wordt tijdens de avond onder de belangstellende bewoners een gratis EPA-maatwerkadvies verloot ter waarde van 150,-.
Ook eigenaren van woningen van andere wijken en kernen van de gemeente Heumen worden van harte voor deze avonden uitgenodigd.

Kortom,
WAT: Bewonersavond energiebesparing voor woningeigenaren WANNEER: Dinsdagavond 29 juni en woensdagavond 30 juni vanaf 20.00 uur WAAR: Veldschuur Malden, Verenigingsgebouw Overasselt VOOR WIE: Eigenaarbewoners gemeente Heumen

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Arthur Hofstad, projectleider Heumen Bespaart onder telefoonnummer 06 215 94 228.