Gemeente Hilversum

Inrichting van de openbare ruimte Stationsgebied

publicatiedatum: woensdag 23 juni 2010

Op dinsdag 29 juni is er van 19.30 tot 20.30 uur een informatiebijeenkomst in het Raadhuis over de inrichting van de openbare ruimte bij Stationsgebied Zuid.

Parkeerplaatsen en groenvoorzieningen
Voor de inrichting van de openbare ruimte is begin 2007 een ontwerp vastgesteld. Omdat er een wijziging in het bouwplan is, zijn er ook aanpassingen in het ontwerp voor de openbare ruimte voor onder meer de parkeerplaatsen en groenvoorzieningen.

Uw reactie
Om het aangepaste ontwerp aan u te presenteren en om u de gelegenheid te geven te reageren op het ontwerp houdt de gemeente een informatiebijeenkomst. De reacties worden niet gezien als formele inspraakreacties. De reacties die gegeven worden op de bijeenkomst worden wel meegenomen in het advies aan het college van burgemeester en wethouders.

Informatie
In december 2009 is gestart met de bebouwing van het Stationsgebied Zuid, Entrada. AM Wonen realiseert hier samen met Dudok Wonen vijf woongebouwen. Naar verwachting wordt het laatste gebouw begin 2012 opgeleverd . Voor vragen kunt u contact opnemen met de projectleider Stationsgebied Zuid, Tijs Böhm op 035 629 24 54, of per mail: t.bohm@hilversum.nl