Gemeente Deurne


Persberichten

Penning van Verdienste voor Peter Bronstein

Penning van verdienste

Op zondag 27 juni heeft Peter Bronstein tijdens de Dorpsmanifestatie Zeilberg uit handen van burgemeester Daandels de Penning van Verdienste van de gemeente Deurne ontvangen.

Peter Bronstein kreeg de penning vanwege zijn jarenlange inzet voor de gemeenschap van Zeilberg. Al 25 jaar lang zet hij zich in voor diverse activiteiten die er in Zeilberg worden georganiseerd.

Eén van die activiteiten is de Dorpsmanifestatie, die dit jaar voor de vijfentwintigste keer in Zeilberg werd gehouden. Al die jaren zet Bronstein samen met een aantal vrijwilligers de schouders onder de voorbereidingen en is hij in het weekend zelf van `s morgens vroeg tot `s avonds laat druk in de weer om de activiteiten in goede banen te leiden en na afloop weer alles op te ruimen.

Ook bij voetbalclub ZSV is hij erg actief. Hij is leider van een team en is als vlagger tijdens de competitie wekelijks in de weekenden aanwezig op het voetbalterrein om de wedstrijden samen met de scheidsrechter in goede banen te leiden.

Daarnaast is hij al jarenlang een gewaardeerd lid van carnavalsvereniging de Pottenbakkers. Bij deze club is hij mede verantwoordelijk voor het bouwen van de carnavalswagen en het op- en afbreken van de decors tijdens de diverse carnavalsactiviteiten.

Gemeente Deurne | Postbus 3, 5750 AA, Deurne | Markt 1, 5751 BE, Deurne | Tel. 0493 387 711 | info@deurne.nl