Politie Drenthe

Dinsdag 29 juni 2010

Provincie Drenthe, 29-06-2010

Rijden zonder rijbewijs
ASSEN Agenten hebben in de nacht van zondag op maandag een 19-jarige vrouw uit Assen aan de Zuidersingel. De vrouw was niet in het bezit van een rijbewijs. Tegen haar is proces-verbaal opgemaakt.

Getuigenoproep inbraak warenhuis
EMMEN In de nacht van maandag op dinsdag is ingebroken bij een warenhuis aan het Mondriaanplein in Emmen. Onbekenden hebben onder meer sieraden weggenomen. Door een deur te forceren, wist men binnen te komen. Mensen die beschikken over informatie kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844.

Vrouw aangehouden wegens bedreiging
EMMEN De politie heeft maandagavond een 33-jarige vrouw uit Nieuw Dordrecht aangehouden aan de Vleerackers in Emmen. De vrouw, die onder invloed van alcohol verkeerde, zou in een woning haar 33-jarige ex-vriend met een bijl hebben bedreigd. Toen agenten ter plaatse kwamen, sommeerden zij de vrouw om de bijl neer te leggen. Omdat zij niet aan dit bevel voldeed, is de vrouw met gebruik van pepperspray aangehouden. Niemand raakte gewond. De verdachte is ingesloten voor verhoor.

Huiselijk geweld
NIEUW BUINEN De politie heeft maandagavond een 44-jarige man uit Nieuw Buinen aangehouden wegens mishandeling van zijn 39-jarige vrouw. De verdachte is ingesloten voor verhoor.

Bestemd voor de media
Wilt u in contact komen met de dienstdoende persvoorlichter van Politie Drenthe, dan kunt u bellen van maandag tot en met vrijdag van 07.30 tot 16.00 uur en op zaterdag en zondag van 08.00 tot 13.00 uur.