Gemeente Nieuwegein

dinsdag, 29 juni 2010

De grootste en gezelligste huiskamer van Nieuwegein. Dat is het marktterrein bij Cityplaza tijdens de WK-wedstrijden. Zeshonderd Oranjefans bekeken de wedstrijd Nederland - Slowakije. En het Oranjefeest gaat door! Ook de finalewedstrijden kunt u op groot scherm volgen op de Markt. Dj Rocky zorgt voor entertainment met populaire WK-hits. Iedereen is van harte welkom.

Op deze foto ziet u de toeschouwers die naar het scherm kijken

Parkeren

Op de data dat het grote scherm op de Markt staat, kunt u niet op de Markt parkeren. De gemeente vraagt u dan ook om uw auto van 08:00 uur tot 08:00 uur de dag erna niet op de Markt te zetten. Voor de wedstrijden die volgen geldt van 12:00 tot 01:00 uur een wegsleepregeling op de Markt. U kunt gebruikmaken van de parkeergarage Cityplaza, parkeerterrein west (tussen De Kom en de bibliotheek), Q-parking bij het St. Antonius ziekenhuis of de parkeerplaatsen bij het Nijpelsplantsoen.

Website en Hyves

Alle data en tijden dat het grote scherm op de Markt staat, vindt u op de website www.nieuwegein.nl/voetbal. Word ook lid van de Hyves ´Nieuwegein voor Oranje´ op http://wknieuwegein.hyves.nl/.

Evenementen in de binnenstad

De Oranjefeesten zijn een initiatief van de gemeente in samenwerking met bewonersgroep CityEvents en horeca binnenstad. De gemeente vindt het belangrijk om leuke evenementen aan haar inwoners aan te bieden in de binnenstad. Het WK-voetbal laat de binnenstad opnieuw bruisen.

Programma finalewedstrijden op groot scherm


* Vrijdag 2 juli 16:00 uur: Nederland - Brazilië
* Zaterdag 3 juli 20:30 uur: Kwartfinales
* Dinsdag 6 juli 20:30 uur: Halve finales
* Woensdag 7 juli 20:30 uur: Halve finales
* Zaterdag 10 juli 20:30 uur: Om de derde plaats
* Zondag 11 juli 20:30 uur: Finale