Gemeente Achtkarspelen


Wurk oan de wei

Rectificatie: Aanpak Kuipersweg Buitenpost
Op de infopagina van 15 juni stond informatie over de aanpak van de Kuipersweg. Daarin werd vermeld dat maar van een deel van de weg de riolering zou worden vervangen. Dat is niet juist. Na de zomervakantie van 2010 wordt over het hele traject vanaf de Voorstraat tot de kruising Bernhardlaan/De Hoefslag en een stukje van de Beatrixstraat de riolering vervangen.

Over de start van de werkzaamheden en welke gevolgen dat heeft voor de bereikbaarheid van de woningen en de bedrijven aan de Kuipersweg zal met mailingen, via de gemeentelijke infopagina in De Feanster en via de website van de gemeente tijdig bericht worden gedaan.

Als u nog vragen hebt, dan kunt u terecht bij de medewerker verkeer en vervoer, de heer Wieger Vellinga, tel. (0511) 54 81 97.

Rioolvervangingswerkzaamheden in Surhuisterveen Na de zomervakantie, vanaf half augustus 2010, zal de gemeente Achtkarspelen starten met rioolvervangingswerkzaamheden in Surhuisterveen.

Het betreft de straten; Langelaan/ Grietmanstraat (gedeelte)/ Johan ter Schoeleweg/ dr. Keijserstraat en Van Duinenstraat. De werkzaamheden zullen in gedeelten worden uitgevoerd. Het verkeer wordt ter plaatse omgeleid. Volgens de huidige planning zullen de werkzaamheden (afhankelijk van de weersomstandigheden) eind december 2010 worden afgerond. De aanwonenden hebben inmiddels een infobrief ontvangen over de werkzaamheden. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Beheer, dhr. G. de Haan, tel.nr. (0511) 54 81 68. U kunt ook de website raadplegen; www.achtkarspelen.nl> actueel> actuele werkzaamheden> rioolwerkzaamheden.