Ingezonden persbericht


Persbericht

Piet Passchier geeft Bijbelstudies op vakantiepark De Betteld

Van dinsdag 29 tot en met donderdag 1 juli geeft Piet Passchier dagelijks Bijbelstudies over het thema 'Een stukje hemel op aarde' op vakantiepark en conferentiecentrum De Betteld te Zelhem. Mensen zijn van harte uitgenodigd om zich deze midweek buiten de schoolvakanties in alle rust te verdiepen in Gods woord en Piets onderricht gratis te volgen.

Het thema dat Den Ouden deze midweek behandelt is ´Een stukje hemel op aarde´. Piet neemt daarbij de Efezebrief uit de Bijbel als leidraad. Hij zegt zelf hierover: ,,In een reisgids van Noord-Korea kan je de volgende welkomstwoorden lezen: ´Welkom in de hemel! U bevindt zich nu in de hemel op aarde van Kim 2 Sung. Kom ons paradijs bekijken.´ In werkelijkheid mogen christenen niet eens omhoog kijken en kan deze hemel een hel op aarde zijn.´´

De Bijbelleraar vervolgt: ,,Voor christenen wacht een geweldige toekomst. Eenmaal worden alle dingen nieuw. Maar dat is niet alleen een kwestie van afwachten. Het is nu al mogelijk om iets van de hemel op aarde mee te maken. De brief van Paulus aan de Efeziërs geeft daarvoor verrassende aanwijzingen.´´ Hiernaar gaan bezoekers van de Bijbelstudies van Piet Passchier samen op zoek.

Piet Passchier is 61 jaar, vader van twee getrouwde kinderen en opa van vier kleinkinderen. Hij is predikant van de Baptistengemeente Veenendaal en is kerkelijk breed georiënteerd. Piet geeft verder les aan de Evangelische Toerustingsschool (ETS).

Meer informatie over deze midweek kan worden gevonden op www.betteld.nl. Op deze website kan ook gedurende deze periode een luxe chalet, stacaravan of campingplek worden geboekt. Geïnteresseerden kunnen ook bellen naar De Betteld, telefoon 0314-627200. Gasten hoeven zich niet aan te melden om de Bijbelstudies te kunnen volgen.

Einde persbericht