Gemeente Bolsward


Nieuws
21-06-10

U bent van harte welkom!

Raadvergadering in de Broerekerk op dinsdag 29 juni a.s. vanaf 19.00 uur

De gemeenteraad van Bolsward sluit op dinsdag 29 juni om 19:30 uur het vergaderseizoen af met een raadsvergadering in de monumentale Broerekerk. Alle inwoners van de gemeente Bolsward zijn hierbij van harte welkom. De deuren van de Broerekerk staan vanaf 19.00 uur voor iedereen open.

Wij ontvangen u met koffie en thee en zijn graag bereid vragen te beantwoorden en ideeën te bespreken. De officiële raadsvergadering start om 19:30 uur.

Op de agenda staat o.a. de naamgeving van de nieuwe fusiegemeente waar Bolsward per 1 januari 2011 deel van uit gaat maken. Vanuit de samenleving zijn diverse voorstellen binnengekomen. De gemeenteraad besluit 29 juni welke naam namens Bolsward wordt voorgedragen. De gemeenteraden van onze vier fusiepartners dragen ook alle vier een naam voor. De nieuwe gemeenteraad van de fusiegemeente stelt dan uiteindelijk de nieuwe naam vast.

De gehele agenda van 29 juni staat vanaf vrijdag 18 juni op www.bolsward.nl, onder het menu Bestuur en Organisatie à gemeenteraad. Wilt u tijdens deze raadsvergadering spreektijd over één van de onderwerpen, dan kunt u dit vooraf melden aan de griffier.

Na afloop van de vergadering treffen wij u ook graag voor een informeel gesprek!

Graag tot 29 juni!
De raad van de gemeente Bolsward