Gemeente Barneveld


Informatieavond over AED-netwerk op De Briellaerd

Op dinsdag 29 juni 2010 organiseert Ondernemersvereniging De Briellaerd in samenwerking met de brandweer Barneveld een informatieavond over het opzetten van een Automatische Externe Defibrillator(AED)-netwerk in en rond het bedrijventerrein De Briellaerd. De informatieavond wordt gehouden bij de firma Leertouwer.

Het is de bedoeling dat in het gebied van bedrijventerrein De Briellaerd een AED-netwerk actief wordt om zo de overlevingskansen van patiënten te vergroten. Gediplomeerde BHV-ers en burgerhulpverleners starten hierbij met reanimatie in afwachting van de komst van de ambulance.

Directies van bedrijven, hun BHV-medewerkers én bewoners rondom het bedrijventerrein De Briellaerd zijn van harte welkom om deze informatieavond bij te wonen. Op deze avond wordt uitgelegd wat AED inhoudt, vindt inventarisatie van beschikbaarheid van AED en hulpverleners plaats en is er de mogelijkheid om zich aan te melden als burgerhulpverlener. En natuurlijk is er voldoende gelegenheid om vragen te stellen.
De informatieavond begint om 19.30 uur en vindt plaats bij de firma Leertouwer aan de Albert Plesmanstraat 38 in Barneveld.

Raadhuisplein 2, Barneveld, tel: 14 0342 (netnummer niet nodig), fax: (0342) 495 376, email: info@barneveld.nl