Ingezonden persbericht



- PERSBERICHT -

Rotterdam, 17 juni 2010

WATT VERPLAATST LIVE-OPTREDEN DJ SHADOW NAAR DEN HAAG

Het optreden van DJ Shadow, op 29 juli, wordt verplaatst naar Paard van Troje in Den Haag. Poppodium WATT vraagt zijn faillissement aan en kan daarom niet langer zorgdragen voor het optreden.
Kaarten voor DJ Shadow in Paard van Troje zijn verkrijgbaar via www.paard.nl, ticketservice, en de dag- en avondkassa van Paard van Troje. Reeds bij WATT gekochte kaarten voor DJ Shadow blijven geldig en geven toegang tot het Paard van Troje.
Met zijn album Endtroducing... zette DJ Shadow in 1996 het genre instrumentale hiphop op de kaart. De oerknal van Endtroducing... dreunt nog steeds na: kijk een willekeurige documentaire en de kans is groot dat je binnen een kwartier een nummer van dit vrijwel geheel uit samples opgebouwde album hoort. Maar de Amerikaanse DJ/producer heeft meer noten op zijn zang: na Endtroducing... werkte hij samen met Unkle, Cut Chemist en zelfs Keane. Stukken hiphop, jazz, funk en psychedelica op onnavolgbare wijze tot nieuwe tracks gesmeed: iedereen staat in de schaduw van DJ Shadow!
DJ Shadow (Live)
Donderdag 29 juli, aanvang: 20.30 uur (zaal open: 19.30 uur), 20,- (excl. servicekosten).
Paard van Troje // Prinsegracht 12 // Den Haag
www.paard.nl // info@paard.nl

www.paard.nl // www.watt-rotterdam.nl

Noot voor redacties
>>> Noot voor de redactie /