ProTee United start verhuur van golfsimulators voor buitenlocaties


Buitengewoon golfen tijdens evenementen

AMSTERDAM, 20100629 -- Vanaf juni 2010 biedt ProTee United als producent van golfsimulators in samenwerking met Mobile Golf Course, verkoper en verhuurder van deze apparatuur, de mogelijkheid op buitenlocaties gebruik te maken van een golfsimulator. Door toepassing van speciale technieken zijn de kosten een derde van de kosten voor binnenlocaties. Dit biedt zowel bedrijven als particulieren de mogelijkheid hun beurs, feest of ander evenement voordelig en eenvoudig aan te kleden met een professionele golfsimulator.

Golfsimulator in speciale buitentent
Dennis van Drie, directeur van ProTee United: "Onze simulator kon al in een vaste opstelling worden gehuurd, waarmee het publiekstrekker nummer één is op beurzen en evenementen. Mobile Golf Course heeft nu een speciale opblaasbare tent ontwikkeld waarmee de golfsimulator ook op buitenlocaties kan worden ingezet. De tent houdt daglicht tegen om een goede beeldprojectie te garanderen. Doordat de tent bovendien relatief snel en eenvoudig kan worden opgezet en afgebroken, kunnen we de huurkosten laag houden - vanaf 600 euro."

Mogelijkheden voor bedrijven en particulieren
Fred Bijlsma, directeur van Mobile Golf Course: "De golfsimulator kan nu geplaatst worden in een park, op een parkeerterrein of bijvoorbeeld zelfs op een golfbaan. Dat maakt het mogelijk de simulator op een buitenlocatie in te zetten als marketinginstrument bij een open dag, een goeden doelenactie of een productintroductie. Maar de simulator kan nu bijvoorbeeld ook worden ingehuurd om een sportdag of tuinfeest op te luisteren met bijvoorbeeld een longest drive, een nearest to pin wedstrijd of ´een baantje lopen´ op St. Andrews."

Over Mobile Golf Course
Mobile Golf Course verhuurt en verkoopt golfsimulators, puttingsimulators, puttinggreens, materiaal voor training en spel, maar ook compleet ingerichte indoor golf parcours. Naast verhuur en verkoop van producten biedt het bedrijf ook totaalconcepten voor beurzen, congressen, productpresentaties, bedrijfstrainingen en bedrijfsfeesten. Meer informatie: www.mobilegolfcourse.nl.

Over ProTee United
Het Nederlandse ProTee United ontwikkelt, implementeert en onderhoudt geavanceerde golfsimulatie producten voor consumenten en ondernemingen wereldwijd. Het bedrijf biedt onder andere de ProTee Golf Simulator. Daarmee kunnen gebruikers op iedere gewenste locatie golfen op een virtuele driving range of een realistische 18-holes golfbaan, uitgerust met bunkers, bomen en waterhindernissen. Meer informatie: www.proteegolfsimulator.com.

ProTee United BV