Ingezonden persbericht


Amsterdam, 29 juni 2010

Seafood BBQ op het Ajax-terras van Stanislavski
Ajax-terras Stadsschouwburg deze zomer open voor BBQ & Bubbles

Op de plek waar Ajax-spelers champagnekurken lieten knallen en de beker toonden aan het publiek tijdens huldigingen, kun je je deze zomer heerlijk onderdompelen in culinaire genoegens.

Op het terras van Stanislavski in de Amsterdamse Stadsschouwburg ontsteekt nieuwe chef-kok Niels van Halen de BBQ en worden de mooiste verse vissen en kreeften gegrild. Geheel in de traditie van Ajax, zal al dit lekkers worden begeleid door bruisende bubbels.

Over Stanislavski
Na een zeer succesvol openingsjaar wordt Stanislavski nu ook versterkt door een 'Parijs waardig' theaterrestaurant. In de setting van dit indrukwekkende en stijlvolle interieur is alles mogelijk: van cocktail en brasseriegerecht tot uitgebreid viergangendiner en koffie met een krantje. In de 'rotonde' met geweldige wine bar kunnen theaterbezoekers voorafgaand aan de voorstelling genieten van een heerlijk diner.

Over het Ajax-terras
Grenzend aan het befaamde Ajax-foyer biedt het terras een prachtig uitzicht over het Leidseplein. Geen wonder dus dat Ajax bij overwinningen op deze plek het kampioenschap kwam vieren. Toegejuicht door de mensenmassa op het plein, toonden de spelers om de beurt de prestigieuze prijs.

Facts
De Seafood BBQ & Bubbles op het Ajax-terras vindt plaats gedurende de zomerweken, van 25 juli tot en met 5 september, van 17.00 tot 24.00 uur. Vanwege een beperkt aantal plaatsen (50) is reserveren gewenst, via www.stanislavski.nl of 020 7959995. Het afhuren van het terras behoort ook tot de mogelijkheden.

Stanislavski
Leidseplein 26
Telefoon: 020 7959995
www.stanislavski.nl

Noot voor de redactie (