Uitnodiging: Vereniging DOET lanceert nieuwe dienst elektrisch vervoer

23/06/2010 17:44

DOET (Dutch Organisation for Electric Transport)

PERSUITNODIGING - 30 juni 2010, 15:30, Amsterdam

Om haar oprichting te vieren organiseert DOET, de kersverse energieke vereniging voor elektrisch vervoer, op 30 juni van 15:30 - 18:00 een inspirerende middag voor haar leden en journalisten waar haar nieuwste dienst wordt gelanceerd! Deze dienst is een belangrijk nieuw hulpmiddel om de integratie van elektrisch vervoer in Nederland te versnellen. Wat? Dat vertellen wij u graag op 30 juni!

Eerst zal deze dienst door DOET worden gelanceerd, waarna u kennis kunt maken met dé innovatieve Nederlandse ondernemers en hun producten. Zo kunt u zien dat wij niet alleen praten over elektrisch vervoer, maar vooral DOEN!!!

Programma 30 juni 2010 - Paalbergweg 11, 1105 AG, Amsterdam Zuidoost

15:30 - Ontvangst en rij zelf een elektrisch voertuig

16:05 - Kracht van de branche door voorzitter DOET - Steven Blom

16:15 - Lancering nieuwe gratis dienst!

16:30 - Meet & Drive met Drinks and Music with the TukTukTunes

17:15 - Kansen voor innovatief Nederland door Ruud Koornstra (Formule-E Team)

De vele innovatieve ondernemers achter DOET (Dutch Organisation for Electric Transport) zijn al jaren bezig met voorbereiden en bewerken van de markt voor Elektrisch Vervoer. Zij hebben elkaar gevonden en besloten om zich te verenigen: DOET.

DOET gaat barrières als infrastructuur, regelgeving, marktbeperkingen te lijf en zet kracht achter de ontwikkeling van technologie en het bekend maken en promoten van elektrisch vervoer. De bestaande brancheverenigingen voor mobiliteit, BOVAG en RAI Vereniging, zijn medeoprichters van DOET, evenals Stichting Urgenda, Eco-movement, Stichting TwentyTwenty en TukTuk Company.

Aanmelden 30 juni

Stuur een e-mail naar voorzitter@doetdoet.nl. Vermeld uw naam, functie, mediatitel, e-mail en telefoonnummer en wilt een collega meenemen: van harte welkom! (En vermeldt ook zijn/haar gegevens).

DOET

Dutch Organisation for Electric Transport

Lobby, Kennisdeling, Projecten & Proeftuinen

Het hoofddoel is elektrisch vervoer in Nederland op gang krijgen!

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.doetdoet.nl