Gemeente Lansingerland

Informatieavond huurders van gemeentelijke accommodaties Sportaccommodatie

De gemeente Lansingerland treft momenteel voorbereidingen om de exploitatie van haar gemeentelijke accommodaties uit te besteden.

Een nog te selecteren exploitant zal het beheer en de verhuur van de gemeentelijke panden namens de gemeente gaan uitvoeren.

Om de huurders van de gemeentelijke accommodaties te informeren over de stand van zaken en de gevolgen van deze aanbesteding organiseert de gemeente een informatiebijeenkomst op woensdag 30 juni van 19.30 tot
21.00 uur in zalencentrum Rehoboth aan de Wilhelminastraat 2 in Berkel en Rodenrijs. Op deze avond zal verantwoordelijk wethouder Rinus Bodbijl een toelichting geven op de achtergronden, stand van zaken en de gevolgen van de aanbesteding voor de huurders.

Bent u huurder van een gemeentelijke accommodatie en heeft u geen uitnodiging ontvangen maar wilt u de avond wel bijwonen? Stuurt u dan vóór 27 juni een e-mail naar hellen.van.vliet@langsingerland.nl. Vermeldt u in deze mail in ieder geval uw contactgegevens en het aantal aanwezigen namens uw organisatie.

Bij vragen kunt u ook telefonisch contact opnemen met het secretariaat van de afdeling Economische Zaken & Welzijn via telefoon (010) 800 46
36.

Â