Gemeente Tiel


Nieuw bestemmingsplan Tiel-Noord, Zuid en Kleine kernen

De gemeente Tiel maakt een nieuw bestemmingsplan voor Tiel-Noord, Tiel-Zuid en de dorpen Kapel Avezaath en Wadenoijen (de kleine kernen). Door een nieuw bestemmingsplan te maken ontstaat voor deze wijken en dorpen een plan met duidelijke en actuele bouw- en gebruiksregels. Voor iedereen is dan duidelijk wat kan en mag in de omgeving. Op woensdag 30 juni 2010 is er een inloopavond over het voorontwerp van dit bestemmingsplan.

Tijdens de inloopbijeenkomst kunnen belangstellenden en belanghebbenden het plan bekijken en zijn medewerkers van de gemeente aanwezig om vragen te beantwoorden. De inloopbijeenkomst duurt van 19.00 tot 21.00 uur en is in de raadzaal van het stadhuis (ingang Ambtmanstraat 13). Iedereen kan binnen komen lopen op het moment dat het beste uitkomt.

Afbakening van het gebied

Tiel Noord is het gebied tussen de A15, Westroijensestraat, spoorlijn, provinciale weg en Lingenweg. Tiel Zuid is de woonwijk Passewaaij met uitzondering van de in aanbouw zijnde buurt 7. De kleine kernen zijn de dorpen Kapel Avezaath en Wadenoijen.

Meer informatie

Meer informatie over de wijzigingen ten opzichte van de oude bestemmingsplannen, over de nieuwe ontwikkelingen die met het nieuwe bestemmingsplan mogelijk worden en de inspraakprocedure is te lezen in de speciale nieuwsbrief die hiervoor is gemaakt. Deze nieuwsbrief is af te halen op het stadhuis of De Zaak van de Stad. De nieuwsbrief is ook in te zien of te downloaden op www.tiel.nl. Onder projecten en plannen staat een speciale pagina over het bestemmingsplan Tiel Noord, Zuid en kleine kernen.