Gemeente Almere

Eerste paal in Homeruskwartier Oost

30-06-2010 | Start: 08:30 | Eind: 09:00 | Locatie: Homeruskwartier Oost (ten oosten van de Castorstraat, ten noorden van het spoor) Almere Poort

Woensdag 30 juni wordt de eerste paal geslagen van de eerste woning in Homeruskwartier Oost in Almere Poort. De woning wordt door de toekomstige bewoners zelf gebouwd en staat in het buurtje 'Ik bouw in mijn tuin'.

De gemeente Almere heeft een dertigtal kavels gereserveerd voor mensen die een tuin in een groene buurt willen en blij zijn met een kleinere woning. De familie Oostendorp is eigenaar van een van deze kavels en start als eerste met de bouw van hun huis.

Projectdirecteur Almere Poort Ad Alderliesten zal bij dit feestelijke moment aanwezig zijn om de familie Oostendorp succes te wensen met de start van de bouw van hun woning.

Homeruskwartier
Het Homeruskwartier in Almere Poort wordt volledig door bewoners zelf gebouwd. Mensen bouwen individueel (particulier opdrachtgeverschap), met anderen (bouwgroep) of samen met een zelfgekozen projectontwikkelaar (mede-opdrachtgeverschap). In Homeruskwartier West zijn de ruim 400 kavels nagenoeg allemaal verkocht. In Homeruskwartier Oost zijn nog volop mogelijkheden.

Programma:
08:30 Speech Ad Alderliesten Projectdirecteur Almere Poort 08:35 Slaan 1e paal
08:40 Feestelijk toostmoment