Provincie Utrecht

Commissaris en burgemeester bezoeken Dutch Game Garden

De commissaris van de Koningin in de provincie Utrecht, de heer R.C. Robbertsen, brengt op woensdag 30 juni een werkbezoek aan de gemeente Utrecht. Op het programma staat onder meer een bezoek aan de Dutch Game Garden.

Bij de Dutch Game Garden krijgen de commissaris en de burgemeester A. Wolfsen een aantal presentaties over de gaming industrie, de snelstgroeiende industrie van Nederland. Utrecht geniet op dat gebied landelijke bekendheid. Dutch Game Garden is een Nederlandse stichting die concreet helpt bij de groei van de Nederlandse gaming industrie op nationaal en internationaal niveau. De stichting wordt financieel ondersteund door het ministerie van Economische Zaken, de provincie Utrecht en de gemeenten Utrecht en Amersfoort.

Voorafgaand aan het bezoek aan Dutch Game Garden heeft de commissaris van de Koningin een gesprek met burgemeester van de gemeente Utrecht en met het voltallige college van burgemeesters en wethouders. Het bezoek wordt afgesloten met een informele raadsbijeenkomst, waarbij ook leden van Provinciale Staten aanwezig zullen zijn.

Voor persinformatie:
eva.de.vroome@provincie-utrecht.nl, (030) 258 22 49

Voor algemene vragen:
info@provincie-utrecht.nl, (030) 258 91 11