Vliegende start kaartverkoop delamar theater

30/06/2010 09:38

DeLaMar

In een maand tijd zijn er meer dan 20.000 kaarten verkocht voor alle voorstellingen in DeLaMar Theater. De bekendmaking van de programmering eind mei heeft tot een hausse in de kaartverkoop geleid. Daarnaast is het optreden van openingsvoorstelling La Cage aux Folles tijdens het Musical Award Gala begin juni een succesvolle kennismaking gebleken. Voor deze musical met Jon van Eerd en voor de andere openingsvoorstelling, het toneelstuk Ontrouw met Linda van Dyck in de hoofdrol, zijn nu de meeste kaarten verkocht. DeLaMar Theater is het nieuwste theater in hartje Amsterdam en beleeft zijn feestelijke opening op 28 november 2010.

Naast de twee openingsvoorstellingen zijn de meest populaire voorstellingen bij het publiek Huub Stapels solo Mannen komen van Mars, Vrouwen van Venus, Jurk! met Jeroen van Koningsbrugge, de nieuwe conference van Freek de Jonge, het toneelstuk Karakter, Simone's Songbook, de familiemusical Otje en de toneelstukken Lente en Doek!.

De twee zalen van DeLaMar Theater bieden een breed publiek vanaf november 2010 een gevarieerd programma van toneel, cabaret, musical, familietheater en diverse internationale voorstellingen. In totaal staan er komend theaterseizoen in DeLaMar 543 verschillende voorstellingen van meer dan 50 verschillende producenten.

De programmering van DeLaMar richt zich vooral op kwalitatief hoogwaardig theater in de traditie van het voormalige Nieuwe de la Mar Theater, dat in 2005 zijn deuren sloot. DeLaMar Theater bouwt daarmee voort op een lange traditie van cultureel ondernemerschap. Die traditie stamt uit 1947, het jaar waarin dit particuliere theater werd opgericht door de echtgenoot van actrice Fien de la Mar. DeLaMar Theater krijgt twee zalen met in totaal ruim 1500 stoelen. Kaartverkoop is mogelijk via www.delamar.nl en 0900 - DeLaMar / 0900 - 33 52 627 (35cpm).

DeLaMar Theater is een initiatief van de VandenEnde Foundation, het cultuurfonds van Joop en Janine van den Ende.





http://www.delamar.nl