Gemeente Haaren


Sancta Monica: nog slechts enkele woningen te koop

In en bij het voormalige klooster Sancta Monica in Esch ontwikkelt Cornelis Huygens Projectontwikkeling in samenwerking met woonstichting Woonwijze uit Vught en de gemeente Haaren 44 woningen voor starters.

De verkoop verloopt succesvol. Maar liefst 90% van de woningen is onder voorbehoud verkocht. Voor deze nog resterende woningen loopt de inschrijftermijn tot en met 15 juli 2010. De verkoopadvertentie vind je elders in dit blad.

Om in aanmerking te komen voor één van de laatste woningen op Sancta Monica is een inschrijving bij Rücker Raaijmakers Makelaardij (telefoon 073-6 13 15 15) en een inschrijving als woningzoekende bij de gemeente Haaren noodzakelijk. Toewijzing vindt plaats op volgorde van inschrijving bij de gemeente Haaren. Voor de laatste woningen van het project Sancta Monica geldt een inschrijftermijn tot en met 15 juli 2010. Voor deze laatste inschrijving geldt, dat niet alleen starters kunnen reageren. Iedereen - jong of oud, starters op de koopwoningmarkt of niet - kan in aanmerking komen voor betaalbaar wonen op Sancta Monica. Let wel, ook in deze verkoopronde hebben starters voorrang op volgorde van inschrijving bij de gemeente Haaren!

Meer informatie vindt u ook op www.sanctamonica.nl .