Reed Business Doetinchem verkoopt zestien titels aan Eisma Media Groep

30/06/2010 10:24

Reed Business

Reed Business heeft dinsdag 29 juni het verkoopcontract met Eisma Media Groep getekend. Reed Business verkoopt hiermee zestien titels met bijbehorende projecten. De 53 betrokken medewerkers gaan mee naar Eisma Media Groep.

Het gaat om Bouwwereld, Aannemer, Schildersvakkrant, Zzp-er in de bouw, Bouwproducten.nl, Installatie, Sanitair Design, Paardenkrant, Bit, Horses.nl, Hengstenboek, TTM, Bestelauto, Het Schaap, Piloot & Vliegtuig en Vismagazine.

Reed Business focust zich nu op een kleiner aantal marktleidende titels waaronder Boerderij en het Agrarisch Dagblad voor de land- en tuinbouwsector, Misset Horeca en Distrifood voor de food- en horecamarkt, Auto en MotorTECHNIEK voor de automotive markt en Logistiek voor de logistieke sector.

Reed Business' CEO Marianne van Leeuwen: "We zijn blij dat we in Eisma Media Groep een geschikte koper hebben gevonden voor onze titels. We zijn ervan overtuigd dat deze titels daar een goede toekomst zullen hebben. De titels die we behouden, hebben zowel in print als op het internet een uitermate sterke positie. We verwachten deze positie de komende jaren, met nog meer gerichte aandacht en focus, verder uit te kunnen bouwen."

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.reedbusiness.nl

http://www.reedbusiness.nl