Gemeente Lelystad

Jongerenraad bestaat 1 jaar

Woensdag 30 juni 2010

De jongerenraad Lelystad bestaat 1 jaar. Het afgelopen jaar heeft de jongerenraad een structuur gekregen, de organisatie staat en er is genetwerkt. Daarnaast zijn al enkele activiteiten georganiseerd, zoals verkiezingslessen op het ROC. Voor het komende jaar is de jongerenraad vooral van plan om met enkele adviezen te komen richting de gemeenteraad.

Leden werven

De jongerenraad heeft een eigen plek gerealiseerd en gaat in het komende schooljaar hard aan het werk om leden te werven. "We zijn blij dat er nu een concrete organisatie staat en zullen er dan ook alles aan doen om adviezen te geven en een activiteit te organiseren het komend jaar," aldus voorzitter Charlotte Maris.

Belangen behartigen

De algemene woordvoerder van de jongerenraad, bestuurslid Djilani Kishun, geeft aan dat de jongerenraad blij is de kans te hebben gekregen van de gemeente om de belangen van jongeren te behartigen in Lelystad. `'We zullen er dan ook alles aan doen om de gemeenteraad trots te laten zijn op hun Lelystadse jongeren.'' Vond u dit een nuttig artikel?

* Ja

* Nee

Bedankt voor uw reactie!
Waarom voldeed dit artikel niet aan uw wensen?

Geef reactie


______________________________

______________________________
Verzenden