Gemeente Noordwijkerhout


Inspraakprocedure voorontwerpbestemmingsplan De Vonk

Burgemeester en wethouders van Noordwijkerhout maken bekend, dat op grond van de inspraakverordening, vanaf woensdag 30 juni 2010 voor iedereen ter inzage ligt het voorontwerpbestemmingsplan "De Vonk".

U kunt het voorontwerpbestemmingsplan inzien bij de publieksbalie van het gemeentehuis aan de Herenweg 4. Het plan ligt voor een termijn van zes weken ter inzage, tot en met dinsdag 10 augustus 2010.

Ligging plangebied en omschrijving plan
Het plangebied heeft betrekking op het perceel gelegen tussen de Northgodreef in Noordwijk en het Westeinde 92. Directe aanleiding voor het opstellen van dit bestemmingsplan is dat het huidige bestemmingsplan, dat is vastgesteld in 2005, de huidige eigenaar in zijn mogelijkheden beperkt ten aanzien van het gebruik van het pand. Binnen het huidige bestemmingsplan is slechts een opvangcentrum mogelijk. Doel van dit bestemmingsplan is om het bestaande gebruik, voor zover die afwijkt van de huidige bestemmingen een definitieve juridische basis te verschaffen en om ongewenste ruimtelijke ontwikkelingen in de toekomst te voorkomen.

Inspraakreacties
Tijdens de terinzagetermijn kan iedereen zijn of haar reactie op de plannen kenbaar maken aan het college. Schriftelijke inspraakreacties kunt u sturen naar het college van Burgemeester en wethouders van Noordwijkerhout, postbus 13, 2210 AA Noordwijkerhout.