Deelgemeente Charlois Rotterdam

Waterloket in nieuw jasje

Het digitale waterloket van de gemeente Rotterdam is vernieuwd. De afgelopen maanden is hard gewerkt aan het verbeteren van de opzet, structuur en vormgeving van het waterloket. De inhoud is aangevuld en gebruiksvriendelijker gemaakt. U vindt het vernieuwde waterloket via www.rotterdam.nl/waterloket

Bij het waterloket krijgt u antwoord op vragen als: Wat moet ik doen als het riool verstopt zit? Wat staat er in een waterplan? Wat kan ik doen om wateroverlast te voorkomen? Hoe kan ik een rioolaansluiting krijgen? Grondwater: hoe zit dat eigenlijk?

Het waterloket is onderverdeeld in de themas Beleid, Riolering, Water, Grondwater en Water fascineert. Verder bevat het een rubriek met nieuwsberichten over water, verwijzingen naar de juiste instanties voor meldingen en informatie, nuttige en leuke links. En nog veel meer!

Als inwoner van Rotterdam kunt u een rol spelen bij de verbetering van het Waterloket. Hebt u suggestie? Geef het aan door via e-mail: info.waterloket@rotterdam.nl. Het waterloket is namelijk, net als water, continu in beweging.