Politie Noord- en Oost Gelderland


|Apeldoorn - Verkeersongeval | |

Op dinsdagmiddag is een 8-jarige jongen uit Apeldoorn overgebracht naar het ziekenhuis met licht letsel aan het hoofd na een ongeval op de kruising van de Laan van Zevenhuizen met de Zilverschoon in Apeldoorn.


Het ongeval vond omstreeks 14:30 uur plaats. Een 72-jarige Apeldoorner reed in zijn autoambulance, voor het vervoer van defecte auto's, over de Laan van Zevenhuizen. De 8-jarige kwam uit de Zilverschoon maar verleende de man geen voorrang. Hierop ontstond een botsing tussen de twee. De jongen werd ter plaatse door ambulancepersoneel onderzocht en werd ter controle overgebracht naar het ziekenhuis.

|     |Apeldoorn - opgelet voor dievengilde                      |

De politie blijft waarschuwen voor lieden die zich bij mensen naar binnen praten en het daarbij op geld, pinpassen of sieraden hebben voorzien. Veelal zijn ouderen de dupe van dit dievengilde. Bij onraad bel de politie.


Dinsdagavond 29 juni omstreeks 20.00 uur kwam een ongeveer 20-jarige vrouw bij een op leeftijd zijnde dame aan de Loolaan in Apeldoorn aan de deur. Zij gaf aan van de thuiszorg te zijn. De bejaarde vrouw realiseerde zich dat ze helemaal geen thuiszorghulp kreeg, maar het lukte de jonge vrouw om zich toch naar binnen te praten. Na enige tijd ging ze weer weg en het was duidelijk dat zij op zoek is geweest naar geld of andere waardevolle spullen. Gelukkig wordt er niets vermist, maar een gewaarschuwd mens telt voor twee! Bij onraad bel altijd de politie.


Einde berichten


-----------------------

(





(



---- --