Advocatenkantoren Smithuijsen en Winters & De Vries gaan samen

30/06/2010 13:00

Smithuijsen Advocaten in Haarlem en Winters & De Vries Advocaten in Hoofddorp gaan per 1 januari 2011 samen. Ze vormen dan één advocatenkantoor met twee volwaardige vestigingen in Hoofddorp en Haarlem: Smithuijsen Winters & De Vries. Met 35 advocaten en ruim 30 medewerkers is deze nieuwe combinatie meteen een van de grootste advocaten-kantoren in de regio en een Top-50 kantoor in Nederland.

De gezamenlijke ambitie is om, door gecombineerde kennis en kunde, bestaande en nieuwe cliënten een completere juridische dienstverlening aan te kunnen bieden. Ook wil Smithuijsen Winters & De Vries in het gezamenlijke verzorgings-gebied (Kennemerland, IJmond, Bollenstreek, Schipholregio Haarlemmermeer, Aalsmeer, Amstelveen) een vooraanstaande positie innemen. Beide kantoren hebben (inter)nationale cliënten in o.a. de disciplines ondernemingsrecht, overheden en arbeidsrecht. De verwachting is dat het samengaan Smithuijsen Winters & De Vries in staat zal stellen uit te groeien tot een advocatenkantoor met circa 45 advocaten.

Twee volwaardige kantoren
Gezien de omvang van het verzorgingsgebied kiest Smithuijsen Winters & De Vries voor een advocatenkantoor met twee volwaardige vestigingen: in Haarlem (Dreef) en Hoofddorp (Julianalaan), waar de fusiekantoren nu al zijn gevestigd. Op beide locaties zal het complete aanbod van juridische dienstverlening aanwezig zijn. In de periode vanaf nu tot 1 januari a.s. zullen Smithuijsen en Winters & De Vries de integratie van beide kantoren gestalte geven.