Gemeente Borsele

Winnaar fotowedstrijd juni bekend

Joost Simons - Ochtend in Ellewoutsdijk

Juryrapport

In totaal zijn er deze maand 53 foto's ingezonden. De jury heeft de foto van Joost Simons uit Ellewoutsdijk verkozen tot winnaar van de maand juni. De foto is gemaakt in Ellewoutsdijk. Joost Simons laat hiermee zien wat voor prachtige idyllische plekjes er in de gemeente zijn. Dit gevoel wordt versterkt door de twee zwanen in het midden van de foto, welke eveneens een bijzonder detail zijn. Ook vindt u in de foto een doorkijk naar één van de vele dijken die onze gemeente rijk is. De foto straalt iets mystieks uit, door de kleur, de mist en de weerspiegeling in het water.

Eervolle vermeldingen

De afbeeldingen hieronder, van respectievelijk Jeroen Goudswaard uit Heinkenszand en Huib Boogert uit Goes hebben van de jury de titel 'eervolle vermelding' gegeven. De jury vond deze foto's zeker de moeite waard.

Jeroen Goudswaard - Talud vol klaprozen met voorbij snellend verkeer, nabij verkeerslichten weg Westerscheldetunnel

Huib Boogert - Processie Kwadendamme op 13 juni 2010: Vendelzwaaiers op de Oud-Vreelandsedijk

Selectie van de inzendingen

Omdat er veel mooie foto's waren, laten wij u een selectie van de inzendingen zien, waarover de jury ook erg enthousiast was. Misschien doet u zo inspiratie op voor de maandfoto van juli 2010. Via het inzendformulier kunt u uw foto insturen. Wie weet wint u volgende keer de maandfoto.