Extra hulp voor charitatieve instellingen

30/06/2010 13:21

Moederpas B.V.

Utrecht, 30.06.2010

Jaren achter elkaar moeten de charitatieve instellingen al inkomsten inleveren. Een dure euro, een kredietcrisis en dalende inkomsten van zowel overheid als consument zijn daar debet aan. Nu eindelijk ook positief nieuws voor al deze organisaties door middel van de extra hulp van Zo Nodig.

Vooral de goede doelen in de sector ontwikkelingssamenwerking krijgen minder overheidssubsidie, waardoor ontslagen onvermijdelijk zijn en minder hulp op de juiste plekken terecht komt. Eigen ervaring leert ons dat juist de hulp van ALLE goede doelen ZO NODIG is.

Twintig organisaties moeten op 1 juli hun plan inleveren voor subsidie in de jaren 2011 t/m 2015. Zij zijn de enige 20 die nog in de race zijn en zelfs zij krijgen minder dan aangevraagd cq nodig is.

Onze ondersteuning is als volgt; Iedere consument die via de website www.zonodig.nl online zijn of haar aankopen doet krijgt een korting op het product. Zo Nodig is hiervoor, vanwege de hoogte van hun kortingen, een samenwerking aangegaan met de online winkelstraat BellaDias.

De consument mag daar dan zelf bepalen naar welk goed doel zijn of haar geld gaat. Het kost de consument dus niets extra, maar levert het favoriete goede doel wel extra geld op.

Er zijn kortingen te krijgen bij Bol.com, Wehkamp.nl, Drogisterij.net en nog 400 andere shops. De kortingen komen voort uit commissies die de bedrijven aan ons betalen voor het regelen van de aankoop. Door de financiële steun van de aangesloten bedrijven is en blijft het concept volledig gratis voor zowel de consument alsook het goede doel.





http://www.zonodig.nl


Noot voor de redactie:

Noot redactie ; (deze gegevens zijn