Bart Jan Koopman nieuwe directeur van export organisatie Fenedex

30/06/2010 14:20

Fenedex

Den Haag, 30 juni 2010. Mr.Drs. B.J. Koopman (1960) is per 1 juli benoemd tot directeur van de organisatie voor export en internationaal ondernemen Fenedex. Tot 2009 was hij werkzaam bij AkzoNobel en heeft daar ruim 22 jaar in verschillende internationale senior management functies geopereerd waaronder Marketing Director van de Global Business Unit Decorative Coatings, Directeur van AkzoNobel Decorative Coatings Nederland en Directeur AkzoNobel Decorative Coatings Europa.

Bart Jan Koopman volgt Frank Hauwert op die op 1 juli 2010 met pensioen gaat. Het bestuur van Fenedex drukt haar grote waardering uit voor de baanbrekende rol die Frank Hauwert heeft vervuld bij de groei en ontwikkeling van Fenedex en de Nederlandse export de afgelopen 42 jaar!

Ad van Hamburg, voorzitter van Fenedex: "Wij zijn zeer verheugd over de benoeming van Bart Jan Koopman als directeur bij Fenedex. Met zijn uitgebreide internationale ervaring is hij uitstekend ingevoerd in de wereld van export en internationaal ondernemen. Wij verwachten dat met zijn praktische business ervaring en strategisch inzicht hij een waardevolle bijdrage kan leveren aan het verder versterken van de rol van de Nederlandse export en het internationaal opereren van het bedrijfsleven in het algemeen en van de leden in het bijzonder".

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.com) en zichtbaar op www.perssupport.nl.





http://www.fenedex.nl