KRO

KRO Detectivemaand succesvol alternatief voor voetbal

Uitzenddatum: 30/06/2010

Dit jaar kunnen detectiveliefhebbers voor het eerst tijdens de KRO Detectivemaand ook online hun favoriete detectives bekijken. En dat doen ze dan ook massaal. In twee weken tijd zijn de online afleveringen al ruim 100.000 keer bekeken. Op tv worden de detectives dagelijks door ruim 700.000 detectiveliefhebbers bekeken. De detectives blijken dan ook het beste alternatief voor het WK voetbal!

Vanaf de start van de KRO Detectivemaand, 11 juni, is er elke dag een nieuwe aflevering van een vertrouwde detective online te bekijken op www.kro.nl/detectives. "Het aantal kijkers van de online afleveringen is in de eerste twee weken al boven verwachting. De detectiveliefhebbers kunnen zelf bepalen waar en wanneer ze een aflevering willen kijken. Dat is het voordeel van de series `on demand' aan te bieden", aldus KRO Mediadirecteur Taco Rijssemus. In totaal zullen tot 18 september 100 detectives worden aangeboden via de KRO site.

Ook de KRO Detectives die Nederland 2 uitzendt, tegenover de avondwedstrijden van het WK voetbal, worden goed bekeken. Gemiddeld zitten ruim 700.000 detectivefans 's avonds voor de tv om te kijken naar hoofdinspecteur Andrew Dalziel, brigadier Peter Pascoe of een ander vertrouwd karakter uit de series.

Altijd een KRO Detective online of op tv tijdens de KRO Detectivemaand!