Gemeente Amsterdam stadsdeel Zuid


30 juni 2010

---

Deelraad vergadert op 30 juni en 1 juli

29 juni 2010

De vergaderingen van de raadscommissies en deelraad zijn openbaar. Alle vergaderingen vinden plaats in de raadzaal van het stadsdeelkantoor, President Kennedylaan 923. De deelraad Zuid vergadert weer op woensdag 30 juni en donderdag 1 juli.

Eerstvolgende vergadering deelraad Zuid

De deelraad Zuid vergadert op woensdag 30 juni. Tijdens die vergadering staan onder meer de algemene beschouwingen op de agenda. Alle fracties geven dan hun visie op het beleid en de begroting van het stadsdeel in 2011.

Na een schorsing wordt de vergadering op donderdagavond 1 juli voortgezet. De deelraad stemt dan over door de fracties ingediende moties en amendementen (verzoeken/opdrachten aan het DB en wijzigingsvoorstellen) en over de Perspectiefnota 2011-2014 (voorheen voorjaarsnota).

Agenda en vergaderstukken

U vindt de volledige agenda's en bijbehorende vergaderstukken in onze Raadsinformatie.

Inspreken

Er is spreekrecht voor onderwerpen die op de agenda staan. U kunt ook inspreken over niet geagendeerde onderwerpen. Wilt u inspreken, dan moet u zich ten minste 24 uur van tevoren aanmelden bij de griffie via e-mail: griffie@zuid.amsterdam.nl of telefoon: 020 252 1345.