Vereniging van Recreatieondernemers Nederland

Dag voor TOP Leveranciers en Adviseurs

De bijeenkomst voor de TOP Leveranciers en Adviseurs op 23 juni jl. bij Outdoor Inn (Maarssen) was een succes. Er kwamen 50 TOPpers om te netwerken, kennis te maken met Jan ten Hoor en het interessante programma te volgen.

Marcel Tap trapte de middag af door de laatste ontwikkelingen en trends in de branche te vertellen en de resultaten van de enquête onder TOP Leveranciers en Adviseurs te behandelen. RECRON kreeg van de Leveranciers en Adviseurs een 6,7 voor haar inspanningen. Dit motiveert de branchevereniging om daar een ruime 7 van te maken. In zijn presentatie gaf Marcel aan hoe RECRON dat denkt te gaan doen.

Na het voorstellen van Jan ten Hoor was er een ludiek programma-onderdeel. Alle deelnemers namen deel aan het interactieve touwspaghetti-spel. Verschillende touwen werden door elkaar heen gelegd en iedereen pakte één uiteinde vast. Door middel van draaien en door de touwen heen klimmen moesten de deelnemers de touwen uit elkaar zien te halen zonder het touw los te laten.

Bij de paneldiscussie over waarom RECRON-leden zaken willen doen met TOP Leveranciers en Adviseurs bleek vooral dat TOPpers meerwaarde willen bieden door veel te innoveren en door hun kennis te delen. TOPpers willen zich onderscheiden in service en kwaliteit. Ze zien ook graag dat RECRON zorgt dat het lidmaatschap een kwaliteitswaarborg blijft - enkel heel goede leveranciers en adviseurs moeten lid kunnen worden.

Het was nog mogelijk om de dag te eindigen met een golf-activiteit, maar het bleek dat de ondernemers liever hun tijd gebruikten om elkaar te leren kennen of bij te praten.