Modint


P E R S B E R I C H T

Zeist, 30 juni 2010

Gordijnenateliers van de VNGA lanceren gezamenlijk een nieuwe website www.vnga.nl

Zoekt u goede kwaliteit in gordijnconfectie, dan bent u bij de VNGA (Verenigde Nederlandse Gordijnen Ateliers) aan het juiste adres. De VNGA-leden bieden met goed opgeleid personeel kwaliteit in elk opzicht. Maar ook voor transparante offertes en het nakomen van afspraken kunt u vertrouwen op VNGA-leden. Of het nu gaat om een eenmansbedrijf of een onderneming met tientallen medewerkers, VNGA levert confectie tot in perfectie! Alle informatie is te vinden op de nieuwe website van de VNGA die eind juni online gaat.

Op de website staan alle, bij de VNGA aangesloten, gordijnen ateliers vermeld. Op een handige overzichtskaart van Nederland ziet de bezoekers. In een oog opslag waar hij een atelier in de buurt kan vinden. Ook is er informatie te vinden over de opleidingen, de betalings- en leveringsvoorwaarden,' intentieverklaring consument tevredenheid gordijnstoffen' maar ook de VNGA handleiding voor het vervaardigen van gordijnen. Bij de downloads staat veel informatie overzichtelijk bij elkaar.

Met haar 30 leden nemen zij zo'n 80% van de in Nederlandse gordijnconfectie voor hun rekening. De VNGA heeft zich tot taak gesteld de specifieke economische, technische, juridische, commerciële en sociale belangen van haar leden te behartigen; de leden te ondersteunen met o.a. opleidingsfaciliteiten, juridisch advies op arbeidsrechtelijk gebied en leverings- en betalingsvoorwaarden alsmede een goede samenwerking in de branche te realiseren en de gordijnbranche te promoten.

De Verenigde Nederlandse Gordijnen Ateliers (VNGA) is een ledengroepering van MODINT, de ondernemersorganisatie voor mode, interieur, tapijt en textiel.

Vanaf eind juni is de nieuwe website www.vnga.nl online.
---