PwC benoemt 28 nieuwe partners en directors

30/06/2010 16:22

PricewaterhouseCoopers B.V.

PricewaterhouseCoopers (PwC) heeft 6 nieuwe partners en 22 nieuwe directors benoemd. Allen waren al werkzaam binnen PwC.

Robert Swaak, voorzitter Raad van Bestuur van PricewaterhouseCoopers is verheugd dat ook dit jaar weer een groot aantal collega's tot partner of director is benoemd. "PwC heeft de afgelopen jaren laten zien in staat te zijn om toptalent uit de eigen organisatie te kunnen boeien en binden. Wij zijn ook in deze moeilijke economische tijd blijven investeren in de opleiding en coaching van onze mensen. Ook de komende jaren blijven we onverminderd investeren in de ontwikkeling van onze talenten met als doel de beste mensen aan ons te binden en onze kwaliteit voortdurend te verhogen."

De nieuwe partners en directors zijn werkzaam in alle beroepsgroepen en marktsegmenten. De Advisorypraktijk van PwC is versterkt met twee nieuwe partners en acht directors. Bij de Assurancepraktijk zijn er twee partners en twaalf directors benoemd en bij de Tax en HRS-praktijk twee partners en twee directors. Per 1 juli 2010 telt PwC in totaal 268 partners.

"De nieuwe partners en directors beginnen aan hun rol op een uitdagend moment waarop wij onze focus aan het verleggen zijn van de reset die wij het afgelopen jaar hebben vormgegeven naar een hernieuwde focus op marktkansen. Het past bij hun nieuwe verantwoordelijkheid om in samenwerking met alle collega's daaraan invulling te gaan geven." aldus Robert Swaak.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.pwc.com/nl