RET

Servicewinkel RET gaat verhuizen

30 juni 2010
De servicewinkel van de RET krijgt vanaf oktober 2010 een nieuw onderkomen. De winkel wordt onderdeel van het nieuwe RET hoofdkantoor aan de Laan op Zuid. De servicewinkel zal volledig nieuw worden ingericht op de moderne klant die gebruik maakt van alle mogelijkheden die de OV-chipkaart biedt.

De servicewinkel nieuwe stijl wordt een open en transparante ruimte, met alle aandacht voor de klant. Onder andere zullen er meer self service-mogelijkheden zijn.

Het toekomstige RET-hoofdkantoor met dus als eerste âbewonerâ de servicewinkel is te vinden aan de Laan op Zuid 2 (naast de Maastoren) en goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Tramlijn 20,23 en 25 en metrolijn D (Wilhelminaplein) stoppen praktisch voor de deur.

De verhuizing van het hoofdkantoor van de RET vindt plaats in het laatste kwartaal van 2011. Reden voor de verhuizing van de RET is het aflopen van huidige huurcontract aan het Vasteland. Het aantal personeelsleden op het hoofdkantoor is de afgelopen jaren gedaald door verschillende efficiencyoperaties. Hierdoor is het Vasteland te groot voor de RET en is gezocht naar een geschikte locatie. De nieuwbouw aan de Laan op Zuid voldoet aan al deze eisen voor de toekomst.