Ingezonden persbericht

Tussentijdse update voor Sony Ericsson Xperia X10 start vanaf vandaag

Sony Ericsson verspreidt vanaf vandaag een tussentijdse update voor de Xperia X10

Badhoevedorp, 30 juni 2010 - Sony Ericsson verspreidt vanaf vandaag in geselecteerde markten waaronder Nederland een tussentijdse update voor de Xperia X10, voorafgaand aan de Android 2.1 update in het derde kwartaal van 2010. Deze update wordt in de komende weken uitgerold. Door de extra update blijft Sony Ericsson de smartphone ervaring optimaliseren. Gebruikers hebben hiermee de mogelijkheid om de meest recente ontwikkelingen uit de dynamische technologiewereld voor hun smartphone te volgen.

De update verbetert de Xperia X10 op de volgende punten:
* Free backup and restore applicatie voor je contactpersonen, oproepen, berichten, bookmarks, settings etc. (ook ter voorbereiding op de Android 2.1 update)
* Verbeterde gebruiksvriendelijkheid van de camera, mediaplayer, toetsenbord, etc.
* Overall phone performance is verbeterd
* PlayNow(TM) content store, met premium apps en games
* Bij gebruik van bepaalde functionaliteiten een verbetering van de batterij performance
Vandaag zullen de Xperia X10 gebruikers via de product blog worden geïnformeerd over deze update. De uitrol in alle landen wordt vandaag gestart. Omdat het tijdstip waarop de update plaatsvindt per land verschilt, worden de telefooneigenaren via de locale Consumenten Website geïnformeerd. Daarnaast zal ook via een updatemelding in de notificatiebalk van de Xperia X10 worden aangegeven wanneer de update beschikbaar is.

De update wordt verspreidt via de PC Companion software op je PC en is beschikbaar als FOTA update (Firmware Over The Air).

Volg ons ook via Twitter www.twitter.com/SonyEricssonNL of

YouTube www.youtube.com/SonyEricssonNL

Over Sony Ericsson
Sony Ericsson werd in oktober 2001 door Sony en Ericsson opgericht als een 50-50 joint venture tussen Sony en Ericsson, met het internationale hoofdkantoor in Londen en activiteiten in alle grote markten. Onze visie is om wereldleider in Communication Entertainment te worden; daar waar nieuwe communicatiestijlen entertainment worden via Internet en sociale media. Sony Ericsson biedt de consument boeiende ervaringen met zijn telefoons, accessoires, inhoud en applicaties. Voor meer informatie kunt u terecht op onze website: www.sonyericsson.nl

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar www.SonyEricsson.com/nl of u kunt contact opnemen met ons Call Center (0900-8998318). Dit nummer is bereikbaar van maandag t/m vrijdag, van 08.30 uur tot 18.00 uur en kost 10 cent per minuut. Alle Sony Ericsson persberichten en hoge resolutiebeelden zijn te vinden op www.sonyericsson.nl/persbronnen

NOOT VOOR DE REDACTIE (