Ingezonden persbericht

MKB loopt miljoenen euro's mis door eenzijdige werkwijze accountants.

De accountant heeft, door zijn werkzaamheden voor de accountantscontrole, vaak heel veel kennis van de onderneming. Maar die kennis moet ook worden omgezet in inhoudelijk goed advies over interne controles, bedrijfsprocessen en andere zaken die voor de MKB-ondernemer van belang zijn.

Om dit onder de aandacht te brengen startte acconâ- avm adviseurs en accountants vandaag officieel het controlepraktijkjaar 2010, met het omkiepen van kruiwagens vol symbolisch goud, voor de deur van het WTC Amsterdam. Hieraan voorafgaand ging een uitgebreide tour met een gouden geldwagen om het MKB bewust te maken van het belang van een goede financiële controle waarin het draait om de samenwerking tussen bedrijf en accountant.
Voor meer informatie verwijs ik u naar het persbericht hieronder in platte tekst of in opmaak in de bijlage. Een hoge resolutie persfoto is eveneens bijgevoegd. Deze is gratis en vrij van rechten beschikbaar voor publicatie. Voor vragen, verzoeken of meer informatie kunt u contact opnemen met ondergetekende.