Ingezonden persbericht

Persbericht

Doorstart inbiznis na overname door WoonTrust

Capelle a/d/ IJssel, 30 juni 2010 - WoonTrust neemt de activiteiten over van het gisteren failliet verklaarde inbiznis. WoonTrust continueert de dienstverlening voor de intermediairs van inbiznis. De organisatie neemt alle lopende dossiers, data en merkrechten van de bestaande formules over en zet zich optimaal in om de kwaliteit van de dienstverlening aan de inbiznis kantoren voort te zetten. Het beantwoorden van vragen over lopende dossiers en andere operationele zaken blijft vooralsnog plaatsvinden vanuit het kantoor in Assen en vanuit de regiomanagers.

In de komende week wordt duidelijk op welke wijze de overname van inbiznis verder wordt vormgegeven en wat dit betekent voor de medewerkers van inbiznis. Vast staat dat een aantal medewerkers van inbiznis wordt gevraagd om in dienst te treden bij WoonTrust.

Curator Edward Dijxhoorn is blij met de spoedige overname door een partij die vertrouwen heeft in de markt. Ook de directie van inbiznis is er zeer content mee dat WoonTrust de activiteiten voortzet. Zij vertrouwt erop dat WoonTrust het aangesloten intermediair zo spoedig mogelijk duidelijkheid geeft over de voortzetting van de dienstverlening.

Ondanks wijzigende marktomstandigheden is WoonTrust overtuigd van de toegevoegde waarde die serviceproviding het intermediair kan bieden. De overname van inbiznis leidt tot een versterking van WoonTrust op de Nederlandse markt.

WoonTrust is in november 2009 gestart. WoonTrust is een dochteronderneming van de Quion Groep, dat onderdeel is van de Blauwtrust Groep. Na de overname wordt WoonTrust als zelfstandige dochter van de Blauwtrust Groep gepositioneerd.