Ingezonden persbericht


-PERSBERICHT-

a

EERSTE NAMEN ISLE OF MTV BEKEND: SCISSOR SISTERS AND KELIS

Amsterdam, 3 mei 2010

MTV heeft bekend gemaakt dat de Scissor Sisters en Kelis zullen optreden op het live muziek evenement Isle Of MTV op Malta, dat plaatsvindt op 30 juni.

MTV en de Malta Tourism Authority zijn er klaar voor om Malta voor de vierde keer te laten rocken, tijdens een van de hoogtepunten van de Europese festivals deze zomer.

"Scissor Sisters en Kelis gaan Malta deze zomer op zijn kop zetten," zegt Bruce Gillmer, Executive Vice President Talent & Music voor MTV International. "De Isle Of MTV Malta Special is uitgegroeid tot een van de coolste openluchtevenementen van MTV. Muziekliefhebbers uit heel Europa kunnen gratis genieten van de beste artiesten ter wereld en ook dit jaar belooft weer een spectaculaire aangelegenheid te worden. We zijn supertrots op de line-up tot nu toe".

Tijdens de vorige edities van Isle Of MTV waren onder andere Lady Gaga, The Black Eyed Peas, Snoop Dogg, The Chemical Brothers, Enrique Iglesias, N*E*R*D en Gorillaz te zien.

In september wordt een Isle Of MTV special van een uur uitgezonden op MTV.

Meer informatie over Isle of MTV is te vinden op www.isleofmtv.com.

Stelt u geen prijs op berichten van MTV Networks of een van onze zenders (MTV, Comedy Central, Nickelodeon, TMF)? Graag verzoek ik u dan een email te sturen aan pers@mtvne.com onder vermelding van afmelding.