Ingezonden persbericht


---- P E R S B E R I C H T alterNET Internet BV ----

Discussiedag ArcGis en TYPO3 Content Management

Op 30 juni organiseert ESRI Nederland Solutions samen met alterNET een discussiedag over GIS (Geografische Informatie Systemen) en content management voor gemeentelijke gebruikers van het TYPO3 CMS en het geografisch informatiesysteem ArcGIS.

Inhoud

Veel gemeenten werken met TYPO3 als CMS-systeem en willen graag ArcGIS-kaarten integreren in de gemeentelijke website. Daarom is deze dag georganiseerd om gezamenlijk van gedachten te wisselen over de noodzakelijke elementen om ArcGIS en TYPO3 op een goede manier met elkaar te kunnen koppelen. Om hiervan een duidelijk beeld te krijgen willen ESRI Nederland Solutions en alterNET graag gebruik maken van de input van gemeenten.

Door de twee werelden (CMS en GIS) bij elkaar te brengen belooft de dag informatief, vermakelijk, verkennend, verdiepend en verbindend te worden.

Reserveert u ook woensdag 30 juni 2010?

De sessie vindt van 10.00 uur tot en met 14:00 uur plaats op locatie van ESRI Nederland in het Groothandelsgebouw te Rotterdam. Er wordt voor een lunch gezorgd.

Neem voor meer informatie over het programma contact op met Hans Olthoff via hans@alternet.nl. Aanmelden kan tevens via hans@alternet.nl.


Noot voor redacties



Ingezonden persbericht