FloraHolland


* FloraHolland. Where beauty meets business

FloraHolland Trendseminar biedt inspiratie en commerciële kansen

FLORAHOLLAND (10 juni 2010) - Op woensdag 30 juni 2010 organiseert het FloraHolland College de trendseminar `Trends voor elk segment' bij Priva in De Lier. Kwekers, kopers, marketeers en arrangeurs kunnen zich hiervoor aanmelden. Deelnemers doen tijdens deze seminar inspiratie op voor het voorjaar van 2011.

Als kenniscentrum vertelt FloraHolland haar kopers en kwekers graag over de laatste trends, wat er in de wereld om ons heen gebeurt en hoe we daar als sector op in kunnen spelen. Investeren in creativiteit wordt steeds belangrijker. Ondernemers kunnen zich hiermee onderscheiden van hun concurrenten. De trendseminar staat dit keer speciaal in het teken van het voorjaar 2011 en bloemendagen zoals Valentijn, Moederdag en Pasen. Samen met Sandra Könings vertaalt een specialist van FloraHolland de tijdgeeststromen in praktische en inspirerende product- en conceptinformatie. Met behulp van een presentatie, bestaande uit veel fotomateriaal van internationale beurzen, winkels in mode & interieur, biedt de trendseminar van het FloraHolland College inspiratie en commerciële kansen.

Interesse?
Klik hier voor het inschrijfformulier of kijk voor meer informatie op www.floraholland.com. Heeft u vragen? Neem dan contact op met het FloraHolland College, T 0297-390928 of stuur een email naar florahollandcollege@floraholland.nl.

Het FloraHolland College helpt kwekers en handelaren uit de sierteeltketen hun marktkennis en marketingvaardigheden te verbreden en vergroten. Dit gebeurd door het aanbieden van trainingen, workshops en het organiseren van marktbezoeken.