Odico Interieurprojecten en Rob Geus slaan de handen inéén


DEURNE, 20100630 -- Odico Interieurprojecten uit Deurne en Rob Geus, presentator van het succesvolle SBS 6 programma "De Smaakpolitie", zijn een samenwerkingsverband aangegaan. Aanleiding voor deze samenwerking is de realisatie van een lang gekoesterde wens van Rob Geus: het beginnen van een eigen restaurant. Odico draagt zorg voor de ontwikkeling van het concept, het complete interieurontwerp en de realisatie van het pannenkoekenrestaurant op de Markt 70 te Maastricht.

Belangrijke punten die uit het ontwerp naar voren komen, zijn HACCP, magie, gemoedelijkheid, transparantie en kinderen. Het pand op de Markt leent zich uitstekend om een speciale sfeer te creëren, waar iedereen zich thuis kan voelen en toch zeer verrassend zal zijn. Er zal zeer veel aandacht besteed worden aan de hygiëne, zowel in het ontwerp als in de dagelijkse exploitatie.

Het is de bedoeling dat deze samenwerking zal leiden tot meer. Op verschillende vlakken wordt er naar samenwerkingsmogelijkheden gezocht. Beide partijen zullen van elkaars expertise gebruik gaan maken. De samenwerking tussen Odico en Rob Geus, is voor Odico een mooie aanvulling op het "preferred-supplierschap" van Koninklijke Horeca Nederland en HorecaMaxx. Verdere ontwikkelingen zullen te volgen zijn op de site van Odico: http//www.odico.nl





Ingezonden persbericht