Nominaties DagjeWeg.NL Award 2010 publieksprijs bekend


Publiek kiest de winnaar op dagjewegaward.nl

EDE, 20100630 -- Vandaag nomineert DagjeWeg.NL tien dagtrips voor de DagjeWeg.NL Award 2010 publieksprijs. Bezoekers van DagjeWeg.NL beoordelen dagelijks uitjes, de tien best gewaardeerde komen nu in aanmerking voor deze publieksprijs. Het publiek kan door middel van een openbare stemming hun favoriete uitje naar de overwinning helpen.

Voor de DagjeWeg.NL Award 2010 komen alleen de best gewaardeerde uitstapjes in aanmerking. Stemmen kan op de speciaal geopende website www.dagjewegaward.nl. Deze site wordt na de zomervakantie gesloten, waarna de winnaar van deze publieksprijs bekend wordt gemaakt. De genomineerden zijn in willekeurige volgorde:
- Kinderparadijs Malkenschoten, Apeldoorn
- Wereldtuinen Mondo Verde, Landgraaf
- Militaire Luchtvaart Museum, Soesterberg
- Bezoekerscentrum Dwingelderveld - Nationaal Park, Ruinen
- Science center NEMO, Amsterdam
- Park Oikos, Ruinen
- Bijbelmuseum, Leerdam
- Sprookjeswonderland, Enkhuizen
- Eise Eisinga Planetarium, Franeker
- Noordbrabants Museum, Den Bosch

Nominatie
De prijskandidaten zijn niet zomaar genomineerd. Alleen de uitjes met minimaal tien beoordelingen kwamen op de shortlist. Daarna vielen alle uitstapjes af die één of meer beoordelingen hadden met een waardering lager dan een 8. De kandidaten voor de DagjeWeg.NL Award 2010 bevinden zich dus in exclusief gezelschap. Een dagje uit naar één van deze bestemmingen kan bijna niet mislukken. Aan de uitjes zal het alvast niet liggen!

Stemmen
Vanaf vandaag kan het publiek een stem laten horen op de speciaal geopende website voor de DagjeWeg.NL Award 2010. Elke genomineerde heeft een eigen pagina waar bezoekers hun stem kunnen uitbrengen. Het uitstapje met de meeste stemmen wint uiteindelijk de DagjeWeg.NL Award voor het best gewaardeerde uitstapje van 2010. Iedereen kan stemmen tot 1 september 12:00 uur precies. Daarna is de winnaar bekend!

Prijs
Wat krijgt de winnaar van de DagjeWeg.NL Award? Behalve de geweldige eer, krijgt het winnende uitstapje een jaar lang VIP-promotie, 500.000 bannerviews, een themanieuwsbrief en een reportage op DagjeWeg.NL! De totale mediawaarde van deze hoofdprijs is maar liefst e. 15.000,-. De nummer twee krijgt een advertentie in de nieuwsbrief en een jaar lang Basispromotie ter waarde van e. 2.000,-. Nummer 3 krijgt een jaar basispromotie ter waarde van e. 500,-.

DagjeWeg.NL Award 2009
DagjeWeg.NL reikt sinds 2009 de DagjeWeg.NL Award aan het best gewaardeerde uitstapje in Nederland. Vorig jaar won Sprookjeswonderland, die ook dit jaar tot de genomineerden behoort. Vorig jaar benoemde een vakjury de winnaar van de Award. Dit jaar beslist het publiek.

Links:
www.dagjewegaward.nl/
www.dagjeweg.nl/