Ingezonden persbericht


Twinfield organiseert evenement voor softwareontwikkelaars

Twinapps partnerevent reikt tools aan voor koppelingen met bedrijfssoftware

Hoevelaken, 31 mei 2010 - Twinfield, marktleider in online boekhouden, organiseert op woensdag 30 juni het eerste Twinapps event voor softwareontwikkelaars. Het doel van dit gratis evenement is om softwareontwikkelaars instrumenten te geven om koppelingen te maken met de online Twinfield boekhouding.

De integratie van software en een succesvolle bedrijfsvoering is tegenwoordig onlosmakelijk met elkaar verbonden. Op dit moment worden er meer dan 80.000 administraties in Twinfield gevoerd. Bij veel gebruikers leeft de wens om koppelingen te kunnen maken met bijvoorbeeld voorraadbeheer of met functionaliteiten van webshops. Twinfield beoogt op deze middag softwareontwikkelaars praktische handvatten, tips en trucs te geven voor de zeer specifieke wensen die naar voren komen bij een integratie met Twinfield.

"Met de building blocks van Twinfield zijn op dit moment 50 verschillende softwareleveranciers aan Twinfield gekoppeld," aldus Samira el Bouziani, Partner Manager bij Twinfield. "De informatie in de pakketten van deze leveranciers -zoals bijvoorbeeld debiteuren- en crediteurenadministraties en betalingen- kunnen vaak gekoppeld worden. Dit kan veel tijd en geld besparen en een efficiencyslag opleveren voor de bedrijfsvoering."

Het Twinapps event vindt plaats op 30 juni vanaf 13.00 uur bij Seats2meet. Het programma behelst een introductie door de oprichter van Twinfield, André Kwakernaat, een technische parallelsessie en een uitleg over het certificeringprogramma van BDO EDP Auditors. De inspiratie tijdens het Twinapps event is in handen van Hans Appel, lector aan de Hanzehogeschool Groningen en voormalig CTO bij Sun Microsystems. Na afloop is er een borrel.

Het volledige programma is hier te vinden. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via de website, deelname is kosteloos.

Voor meer informatie en om volledig op te hoogte te blijven van de activiteiten van Twinfield gaat u naar www.twinfield.nl, abonneert u zich op de nieuwsbrief van Twinfield, of volgt u Twinfield via twitter: @Twinfield. Op de Twinfield blog Vooruitstrevend Denken vinden accountants en ondernemers allerhande tips op het gebied van het nieuwe 2.0 tijdperk.

Over Twinfield
Twinfield International N.V. is dé marktleider op het gebied van online boekhouden in Europa. Op dit moment worden er meer dan 80.000 administraties via Twinfield gevoerd in 22 landen. Online boekhouden via Twinfield betekent flexibel boekhouden; met abonnementsvormen voor zowel kleine- als grote organisaties. Twinfield gebruiken betekent ook efficiënt, veilig en direct informatie kunnen delen met een administratie- of accountantskantoor. Doordat Twinfield werkt als webtoepassing kan vanaf iedere plaats, op ieder gewenst tijdstip, via een veilige internetverbinding online gewerkt en gedeeld worden. Voor meer informatie over de diensten en het bedrijf bezoek: www.twinfield.nl.

Noot voor redacties

Voor meer informatie en beeldmateriaal (