Gemeente Twenterand


Verkeersmaatregelen Hoofdstraat en kruising Tonnendijkbrug Vroomshoop

Met ingang van woensdag 30 juni 2010 is het gedeelte van de Hoofstraat tussen de Hammerstraat en de Julianastraat afgesloten voor alle verkeer. Er zijn omleidingen ingesteld die ter plekke staan aangegeven. De wegafsluiting is noodzakelijk vanwege de herinrichting van de Hammerstraat.

Vanaf maandag 5 juli tot en met vrijdag 23 juli 2010 is de gehele kruising bij de Tonnendijkbrug in Vroomshoop volledig afgesloten voor alle verkeer. Onderaan de pagina vindt u een plattegrond met de ingestelde omleidingen.

De winkels gevestigd aan de Hammerstraat en de parkeerplaatsen in het centrum van Vroomshoop zijn gedurende de wegafsluiting bereikbaar. Een overzicht van de beschikbare parkeerplaatsen in het centrum van Vroomshoop vindt u onderaan het nieuwsbericht.

De herinrichtingswerkzaamheden lopen volgens planning. De planning is er op gericht om de herinrichting van de Hammerstraat op vrijdag 23 juli af te ronden. Vervolgens zal na de bouwvakvakantie worden gestart met de herinrichting van een gedeelte van de Hoofdstraat.
* Omleidingen ivm afsluiting Tonnendijkbrug Vroomshoop .pdf (635,58 KB)

* parkeren in vroomshoop .pdf (119,69 KB)
Zie het origineel