Gemeente De Marne


Voorontwerpbestemmingsplan Leens, multifunctionele accommodatie e.o.

Burgemeester en wethouders van De Marne maken bekend dat zij een bestemmingsplan voorbereiden voor een multifunctionele accommodatie (MFA) in Leens. Het gebouw biedt onderdak aan drie basisscholen uit Leens, de peuterspeelzaal, een kinderopvang, de jeugdtheaterschool, de muziekschool, ruimte voor Dorpsbelangen en bijbehorende gemeenschappelijke ruimtes. Ook het clubgebouw van FC LEO maakt deel uit van de MFA. Het gebouw wordt gebouwd bij de sportvelden in Leens, aan de noordzijde van de Sportlaan, het verlengde van de Meester J.S. van Weerdenstraat.

Het voorontwerp-bestemmingsplan ligt van 25 juni tot en met 5 augustus 2010 ter inzage in het gemeentehuis van De Marne, R. Ritzemastraat 2 in Leens. Gedurende de termijn van terinzagelegging kunnen ingezetenen en belanghebbenden schriftelijk of mondeling een inspraakreactie kenbaar maken. In dit stadium kunnen nog geen zienswijzen naar voren worden gebracht. De mogelijkheid hiertoe bestaat pas wanneer het nieuwe bestemmingsplan in ontwerp ter inzage ligt. Dit wordt tijdig aangekondigd.

Wij stellen geen onafhankelijke instantie in de gelegenheid advies uit te brengen over het voornemen tot bestemmingsplanherziening.

Voor meer informatie over deze vooraankondiging kunt u contact opnemen met de heer H.J. Schoonhoven,