Ingezonden persbericht


(woensdag 30 juni 2010)

RADIONL MET BOVAG IN TOUR DE FRANCE 2010

SNEEK - RADIONL rijdt dit jaar met een eigen verslaggever in de Tour de France, mede mogelijk gemaakt door BOVAG. Reporter Hans Louwers zal live vanuit de Tour de luisteraars van het populaire radiostation dagelijks op de hoogte houden met korte tourflitsen.

RADIONL-directeur Sjouke Mulder: "We zijn de afgelopen maanden regelmatig door luisteraars benaderd met de vraag of we ook iets gingen doen met de Tour. Er staan namelijk zes Nederlanders aan de start die in ons uitzendgebied wonen. Met medewerking van BOVAG kunnen we met een eigen reporter op een prachtige manier gehoor geven aan dat verzoek, door drie maal daags live verslag te doen van de Tour."

Mulder: "Hans Louwers heeft veel ervaring als verslaggever in het grootste wielerevenement ter wereld en kent het hele circus op z'n duimpje. Hij werkte jarenlang voor de Belgische radio nieuwsdienst en voor regionale zenders." De Tour de France is dit jaar van 3 tot en met 25 juli en start in Rotterdam.

RADIONL is een regionaal commercieel radiostation dat 24 uur per dag, 7 dagen per week, gezelligheid, regionaal weer, nieuws en verkeer op de radio brengt. Geen denderende houseklanken of gillende gitaren maar lekkere Hollandse meezingers uit de jaren '50 tot de bekende hits van nu. Voor meer informatie kijk op www.radionl.fm
---

Noot voor redacties

Noot voor de redactie (

Ingezonden persbericht