CITIGATE FIRST FINANCIAL EN CIRCLESEARCH STARTEN INTERIM MANAGEMENT BUREAU

InCoCo® bundelt expertise van communicatie en search

30 juni 2010 - Citigate First Financial, marktleider in financiële en corporate communicatie in Nederland, en het in management search gespecialiseerde CircleSearch, zijn een samenwerkingsverband aangegaan voor het leveren van tijdelijke management oplossingen op het gebied van corporate- en financiële communicatie. Het interim management bureau zal opereren onder de naam InCoCo, een afkorting van Interim Communications Company.

InCoCo richt zich op interim communicatiefuncties op directie- en managementniveau. InCoCo beschikt over een up-to-date database met ervaren communicatieprofessionals voor de tijdelijke invulling van eindverantwoordelijke posities. De aard van de opdrachten kan aanzienlijk verschillen: van tijdelijke vervanging van communicatiemanagers of het overnemen van de woordvoering tot ondersteuning bij of management van projecten zoals crisissituaties, fusies en overnames of een beursgang. Ook kan InCoCo specialisten leveren die zich richten op het opzetten of reorganiseren van een communicatieafdeling.

José Tijssen, Managing Director van Citigate First Financial: "Wij merken dat de vraag naar ervaren communicatieprofessionals toeneemt. Sommige ondernemingen willen een verdere professionaliseringsslag maken in de communicatie met hun stakeholders. Bij andere bedrijven ontbreekt het aan mankracht. InCoCo kan daar uitstekend op inspelen. InCoCo vormt een prachtige aanvulling op onze huidige dienstverlening. Ik ben dan ook zeer verheugd over de samenwerking met Adriaan Mesu. Met zijn jarenlange ervaring is hij de aangewezen persoon om van InCoCo een succes te maken."

Adriaan Mesu, directeur van CircleSearch: "Door op deze manier samen te werken wordt de jarenlange communicatie ervaring van Citigate First Financial gecombineerd met de sterke search ervaring van CircleSearch. InCoCo vormt daarmee een vernieuwend en sterk concept; wij hebben een uitzonderlijk ruim en waardevol netwerk en een up-to-date bestand van gekwalificeerde kandidaten. Het is onze kracht om op zeer korte termijn gekwalificeerde kandidaten bij onze opdrachtgevers voor te dragen waarbij de kwaliteit van onze procedure gewaarborgd blijft."