Ingezonden persbericht


Bennekom, 30 juni 2010

Samen een mooi tijdschrift maken

Gratis je zelfgemaakte glossy op je eigen website

Vanaf vandaag kan iedereen gratis een digitaal tijdschrift maken en dat vervolgens ook weer kosteloos op je eigen site plaatsen als doorbladerbaar magazine (widget).

Hoe? Maak een gratis account aan op www.jilster.nl en maak met anderen een eigen tijdschrift. Als je minimaal acht pagina's hebt aangemaakt, kun je de digitale versie van je zelfgemaakte glossy op je eigen site zetten. Dat doe je door de inbouwcode van de widget op je eigen site in te sluiten. Zo kan iedereen zien wat je met Jilster hebt gemaakt. Probeer het eens uit! Natuurlijk kun je je zelfgemaakte tijdschrift ook nog laten drukken. Dat kan al vanaf één exemplaar. Ga voor een voorbeeld naar http://www.jilster.nl/13/voorbeelden-basispagina.

Wie net als LINDA, MATTHIJS, MAARTEN, YOUP, GOEDELE, GERDA EN FOPPE een eigen glossy wil maken, gebruikt Jilster. Zo werkt het. Ga naar www.jilster.nl en maak gratis je eigen account aan. Stel een redactieteam samen en nodig redacteuren uit. Ieder redactielid werkt vanaf zijn of haar eigen pc. Je vult allemaal één of meerdere bladzijdes van het tijdschrift. Zo maak je samen een uniek blad met je eigen teksten en foto's.

Je kunt de pagina's helemaal naar eigen wens vormgeven. Teksten kopieer je vanuit Word naar de pagina's in de redactieruimte en bewerk je daar eventueel nog. De leden van het redactieteam overleggen met elkaar in de 'shoutbox'.

Het tijdschrift kan 8 - 120 pagina's dik worden, afhankelijk van welke uitvoering je kiest. Als je als redactieteam klaar bent, bestel je het gewenste aantal exemplaren. Jilster drukt 1x per week. Als je zondag op maandag vóór 0.00 uur middernacht bestelt, heb je diezelfde week nog je tijdschrift in huis.

De prijs hangt af van het aantal pagina's, de oplage en de uitvoering. Je kunt kiezen tussen de mooie full colour uitvoering met een nietje of de full colour uitvoering gelijmde glossy met een stevige en glanzende kaft. De digitale druktechniek zorgt voor een professioneel eindresultaat. Voor 5 gehechte tijdschriften van 36 pagina's betaal je bijvoorbeeld 5 x 15,51 = 77,55 euro. Kijk voor een prijsoverzicht op de site www.jilster.nl.

Je betaalt pas als je tijdschriften bestelt. Verder is alles gratis. Met Jilster kun je vanaf vandaag dus ook gratis de digitale versie van je zelfgemaakte tijdschrift op je eigen website insluiten. Ook zonder een geprinte versie te bestellen kun je gebruikmaken van deze nieuwe gratis service van Jilster!


---



Ingezonden persbericht