Ingezonden persbericht


Conceptronic

Universele Power Bank:
De handige oplaadoplossing van Conceptronic die het leven van reizigers makkelijker maakt

Kom nooit meer zonder batterij te zitten...
Conceptronic's Universele USB Power Bank levert stroom wanneer je dit het meest nodig hebt.

CPOWERB2200_P+3D_mirror

Amersfoort, 30 juni 2010 - Heb je er ook genoeg van dat je draagbare apparaten een lege batterij hebben net wanneer je ze het meest nodig hebt? Dan zou Conceptronic's lichtgewicht universele USB Power Bank wel eens dé ideale reisgenoot voor je kunnen zijn. Zowel op zakenreis als in je vrije tijd kan hij dankzij de 7 handige aansluitingen die worden meegeleverd bijna elk mobiel toestel opladen. De USB Power Bank is een ware redder in nood wanneer stopcontacten ver te zoeken zijn.

Wees voorbereid op noodgevallen!
Na enkele uurtjes opladen via een geïntegreerde kabel die je aansluit op de USB-poort van je PC, is de Power Bank klaar om je PSP, mobiele telefoon, MP3-/MP4-speler, iPod of iPhone* van de nodige stroom te voorzien. Wanneer de Power Bank volledig is opgeladen kan hij een iPhone van 3G tot zelfs tweemaal toe herladen.

De Power Bank is verkrijgbaar in twee modellen, de 1500mAh (adviesverkoopprijs: 49,90¤) en 2200mAh (adviesverkoopprijs: 59,90¤) ¬) en wordt verkocht met een handige reisetui waarin je deze elegante zwarte gadget en zijn accessoires netjes kan opbergen. Stop de Power Bank, nadat je hem veilig hebt ingepakt, in je handtas, rugzak of koffer en ga met een gerust hart op pad. Je hebt immers een back-up batterij bij de hand, waar je ook gaat. Met zijn twee USB-poorten kan de 2200mAh zelfs twee apparaten tegelijk opladen! CPOWERB1500_iPhone

Het ingenieuze ontwerp van de Power Bank zorgt ervoor dat er geen energie verloren gaat tijdens het vervoeren van het apparaat. De 1500mAh heeft geen activeringsknop, zodat hij dus niet per ongeluk aan kan gaan. De activeringsknop van 2200mAh's is strategisch geplaatst om ongewenste activering te voorkomen.

Een handig LED-systeem geeft tijdens het laadproces met kleurcodes aan hoe ver de batterij is opgeladen.

*Raadpleeg de Conceptronic website voor een volledige lijst van compatibele apparaten. Er wordt ook een microUSB-uitgang met de Power Bank meegeleverd - deze wordt vanaf 2012 standaard voor het opladen van mobiele telefoons.

Neem voor meer informatie, beeldmateriaal, testproducten, prijzen of verkooppunten contact op met onderstaande perscontacten.

Over Conceptronic: Conceptronic - het in Europa geregistreerde connectivitymerk van 2L Alliance BV - is specialist op het gebied van mobiliteit en connectiviteit voor de consumenten - en klein zakelijke markt.